غولهای فناوری به سومین رشد سالانه متوالی سهام آمریکا در سال ۲۰۲۱ کمک کردند و شرکتهای بزرگی نظیر اپل و مایکروسافت صرفنظر از فضای اقتصادی، شاهد تقاضای قوی بودند.
مایکروسافت در جدیدترین اتهامات خود علیه ایران مدعی شده هکرهای ایرانی برای دسترسی به زنجیره تأمین جهانی، شرکتهای فناوری اطلاعات هند را هدف حمله قرار میدهند.
گزارشهایی جدید نشان میدهد یک گروه هکری با سواستفاده از شکافی در نرم افزار مایکروسافت به ایمیل بیش از ۳۰ هزار شرکت و سازمان دولتی را در آمریکا نفوذ کردهاند.
مایکروسافت هم به جمع شرکتهای فناوری پیوست که تصمیم گرفتهاند استفاده از سیستمهای بازشناسی چهره خود را محدود کنند. مایکروسافت اعلام کرد که تا زمان تنظیم مقررات مربوطه، از فروش این فناوریها به نیروهای پلیس خودداری میکند.
مایکروسافت هشدار داده که مهاجمان در کارزارهای سایبری در حال آلودهسازی مراکز فعال در حوزه سلامت و سرویسهای حیاتی به باجافزارهای از نوع موسوم به Human-operated هستند. در هر یک از مراحل اجرای حملات Human-operated مهاجمان بسته به شرایط و نتایج حاصل شده در مراحل قبلی اقدام به تصمیمگیری و طراحی مرحله بعد میکنند.
مایکروسافت اعلام کرد که قصد دارد تا سال 2030 بیش از کربنی که در اتمسفر منتشر میکند، این ماده را از جو حذف کند و به اصطلاح به شرکتی کربن-منفی (carbon negative) تبدیل شود.
سرطان دهانه رحم، با وجود اینکه قابل پیشگیری است، اما سالانه تعداد زیادی از زنان هندی را به کام مرگ میکشد، به همین دلیل مایکروسافت قصد دارد از هوش مصنوعی به منظور تشخیص این بیماری استفاده کند.
هیچ کس نمیتواند نوکیا فراموش کند که زمانی سردمدار بازار موبایل دنیا بود، اما این کمپانی با ورود سیستم عامل اندروید نتوانست در بازار مقاومت کند و بعدها با واگذاری به مایکروسافت و رفتن زیر یوغ پلتفرم این شرکت، شکست خورد و از بازار موبایل دنیا حذف شد.
مایکروسافت طی رویدادی که چند روز پیش برگزار کرد علاوه بر همه محصولاتش، از یک دستگاه جدید که در رده گوشیهای هوشمند قرار میگیرد رونمایی کرد اما اصرار دارد که این دستگاه یک گوشی نیست.